Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

București: Centrul Bucureștiului va deveni marți, 17 iulie, zona zero a creativității vizuale pentru instagrammeri!

17 iulie

Centrul Bucureștiului va deveni marți, 17 iulie, zona zero a creativității vizuale pentru instagrammeri! Trei clădiri emblematice din Capitală, Palatul CEC, Casa Monteoru și Casa de Târgoveț, își deschid porțile în cadrul unui #HeritageInstameet inedit, ce leagă prezentul de trecut.

Evenimentul va inaugura campania „Cronicari digitali” care își propune să șteargă decalajul de comunicare dintre generații prin traducerea reperelor culturale în limbajul adecvat tinerilor pasionați de lumea digitală. Proiectul dezvoltat de Zaga Brand este susținut de Institutul National al Patrimoniului.
Fii și tu ambasador al proiectului, adaugă-ți propria viziune asupra obiectivelor pe care ești invitat să le descoperi în exclusivitate.

PROGRAM:
• Starting point: Casa de Târgoveț (Calea Șerban Vodă, nr. 33), unde, începând cu ora 16.00, fiecare participant își va putea ridica brățara de acces la Heritage Instameet.
• Plecările către următorul obiectiv, Palatul CEC, se vor face în grupuri ghidate, începând cu ora 17.00, din 30 în 30 de minute.
Atenție: accesul în clădirile vizitate se va face doar conform calendarului rezultat în urma înscrierilor și a completării unui acord individual (prin care vă obligați că veți rămâne toată perioada turului în grup, respectați restricții de securitate etc).
• Transferul către ending point, Casa Monteoru, se va face tot ghidat. Aici va avea loc și lansarea campaniei printr-un Heritage Party începând cu ora 21.
Din motive logistice, numărul participanților la acest Instameet este limitat la 130. Pentru a-ți rezerva un loc, completează acest formular: 👉 http://bit.ly/HeritageInstameetCronicariDigitali
Nu uita să precizezi care este intervalul orar în care te alături turului ghidat. Înscrise sunt doar persoanele care primesc confirmarea înregistrarii formularului completat.

Urmărește pagina evenimentului pentru a descoperi activările și surprizele de care vei avea parte pe parcursul Instameet-ului.
Hashtag-urile oficiale: #cronicaridigitali #patrimoniu
PARTENERI: @creators.will.create (adrian.dan.ro), @ig_romania, @romaniapitoreasca, @discoverbucharest (radu.nita), @promovezromania (@posedan)

Leave A Comment