Loading Events

« All Events

București: Centrul de Studii Vizuale (CSV) și Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță deschiderea expoziției temporare „A culege sau a cultiva”, un proiect găzduit între 2 august și 30 septembrie 2022 de Muzeul Antipa și susținut de Greenpeace România, Universitatea Națională de Arte, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură, precum și Institutul Național de Științe Biologice.

2 August - 30 September

Centrul de Studii Vizuale (CSV) și Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță deschiderea expoziției temporare „A culege sau a cultiva”, un proiect găzduit între 2 august și 30 septembrie 2022 de Muzeul Antipa și susținut de Greenpeace România, Universitatea Națională de Arte, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură, precum și Institutul Național de Științe Biologice.
„A culege sau a cultiva?” este provocarea unor tendințe și teorii contemporane care redefinesc atât cultura, cât și creația artistică. – Cătălin Rulea, inițiatorul Centrului de studii vizuale.
Cu focus pe analiza naturii și culturii ca forme de cunoaștere, Centrul de studii vizuale este un artist-run space care își propune să treacă dincolo de aparențe, dincolo de simpla reprezentare prin desen, adâncindu-se în biologie, istorie naturală, etologie și etică, ecologie și evoluție pentru a sintetiza informația relevantă despre viu prin artă.
Expoziția este inclusă în circuitul de vizitare al Muzeului si poate fi vizitată de marți până duminică între orele 10:00 – 20:00 (ultimul vizitator poate intra la ora 19:00).

Details

Start:
2 August
End:
30 September
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=427271076113210&set=a.250687243771595

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.