Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: conferinţa „30 de ani de experienţă didactică în Sierra de Atapuerca, de la origini până la crearea Muzeului Evoluţiei Omului până în prezent”

10 December, 2010

 

Muzeul National de Istoriei a Romaniei va gazdui conferinta, 30 de ani de experienta didactică în Sierra de Atapuerca, de la origini până la crearea Muzeului Evoluţiei Omului pana in prezent”, organizata impreuna cu Institutul Cervantes si cu sprijinul Fundatiei Atapuerca.

ludoteca-conferinta-afis
Conferinta va avea loc vineri, 10 decembrie 2010, incepand cu ora 11, la sediul muzeului si  este dedicata cu precadere specialistilor din muzee si nu numai, interesati de aspecte referitoare la modalitatile prin care rezultatele cercetarii stiintifice pot fi transmise cu succes in randul unei categorii aparte a publicului: copii si tinerii. Ea va fi sustinuta de dl. Rodrigo Alonso, care are o bogata experienta in proiectarea si implementarea programelor educative dedicate copiilor precum si a atelierelor de arheologie experimentala,  fiind actualmente responsabil pentru Didactică şi promovare in cadrul Muzeului Evoluţiei Omului (Burgos). Conferinta se va desfasura in limba spaniola, iar traducerea simultana va fi asigurata de Institutul Cervantes.

Monica Bîră
muzeograf
Muzeul Naţional de Istorie a României
CNCDDM-RF
Calea Victoriei nr.12, sector 3, Bucureşti, 030026
www.mnir.ro

Prezentarea Muzeului Național de Istorie a României în Ghidul muzeelor de la CIMEC

Details

Date:
10 December, 2010
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Muzeul Național de Istorie a României – București
Phone:
+40 21 315 82 07
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie a României – București
Calea Victoriei nr. 12, sector 3
București, București 030026 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.