Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: CONTINUAM – ACTIVAM Lights on Leonida! – Coandă.Altfel | 22 noiembrie – 5 decembrie

22 noiembrie, 2022 - 5 decembrie, 2022

CONTINUAM – ACTIVAM
Lights on Leonida! – Coandă.Altfel
22 noiembrie – 5 decembrie
Vernisaj 24 noiembrie ora 18.30 la Galeria Galateca
Muzeul National Tehnic „Prof. Ing. Dimitrie Leonida”, OAR Bucuresti și Anuala de Arhitectura București încheie noi parteneriate în cadrul Neo Art CONNECT și lansează o nouă expoziție în Camera Neagră la Galateca
Evenimentul expozițional ce marchează parteneriatul celor trei instituții este curatoriat de Anuala de Arhitectura București, COANDĂ.ALTFEL și prezintă personalitatea renumitului inventator dintr-o perspectivă extrem de personală. Imagini rare, scrisori și portrete fotografice ale marelui inventator în Camera Neagră, în cadrul programului Neo Art CONNECT.
Anuala de Arhitectură București 2022 și Muzeul Național Tehnic Dimitrie Leonida activează împreună spațiul muzeal al tehnicii românești prin seria de evenimente Lights on, Leonida!, cu această ocazie Galeria Galateca devenind parte din programul de vizitat.
Neo Art CONNECT, prima rețea, platformă națională și festival de artă și știință, ediție pilot, a debutat de NAG cu o serie de evenimente expoziționale și cu apelul de proiecte ce oferă șansa tinerei generații să beneficieze de una dintre cele cinci burse și programe de mentorat.

Detalii

Începe:
22 noiembrie, 2022
Se termină:
5 decembrie, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=593051649291876&set=a.180596200537425

Organizator

Muzeul Național Tehnic „Prof. ing. Dimitrie Leonida” – București

Loc de desfășurare

Galeria Galateca
C.A. Rosetti nr. 2-4
București, București Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare