Loading Events
 
 

București: Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează un concurs de împodobit brazii din incintă.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează un concurs de împodobit brazii din incintă. Sunt peste 20 de brazi ce așteaptă să fie împodobiți cu decorațiuni aduse de copii și familiile acestora. Este o activitate în familie, plăcută, vizibilă și care aduce și după sine o vizită gratuită la muzeu.
Concursul are loc în perioada 22 noiembrie – 19 decembrie 2021 iar 3 câștigători vor primi premii surpriză care vor fi anunțate în data de 20 decembrie 2021 pe website-ul muzeului și pe rețelele de socializare Facebook/Instagram.
Concurenții vor atașa bradului o etichetă cu numele familiei și vor da ceck-in din muzeu, cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe rețelele de socializare. Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită curent sau foc deschis!
Proiectul face parte din Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” și își propune să atragă copii și tineri spre muzeu, să îi întâlnească pe Moș Nicolae (5 decembrie 2021) și pe Moș Crăciun (19 decembrie 2021), să scrie în Cartea Faptelor Bune și să doneze haine și jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.
Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care și obligativitatea purtării măștii de protecție pe tot parcursul vizitei (interior și exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților ı̂n condiții de siguranță sanitară.
Detalii privind concursul – bradul@muzeul-satului.ro, 021 317 91 03/ int. 190.

Details

Start:
22 November
End:
19 December
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *