Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: expoziția de fotografie „Israel – file din natură” la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” 7 octombrie – 31 decembrie 2021

7 October, 2021 - 31 December, 2021

📢Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” împreună cu Ambasada Israelului în România anunță joi, 7 octombrie 2021, deschiderea expoziției temporare de fotografie „Israel – file din natură”, care va rămâne în circuitul de vizitare al muzeului până pe data de 31 decembrie 2021.
🌎Imaginile care fac parte din expoziție sunt chiar „file din natura” sălbatică și urbană israeliană. De altfel, Israelul face eforturi semnificative pentru a-și proteja și dezvolta zecile de parcuri naturale și sutele de rezervații, unde nenumărate specii de mamifere, pești și păsări își duc viața nestingherite, surprinse doar de lentilele fotografilor.
📸Douăzeci și patru dintre cei mai buni fotografi din Israel și-au împărtășit arta cu noi într-un mix de culori și locații care aduce un omagiu naturii. Sub coordonarea lui Jacob Shama, această călătorie vizuală s-a conturat în zecile de lucrări expuse.
⚜E.S. David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România: „Pentru o țară atât de mică, Israelul se bucură de o diversitate naturală incredibilă.
În numai câteva ore, orice călător poate coborî din nord, de pe pistele înzăpezite ale Muntelui Hermon, către plajele fine ale Mării Roșii, în sudul țării. Toate acestea în timp ce poate urmări păsările migratoare din Valea Hula, străbate dealurile verzi ale Galileei și colinele Ierusalimului, poate pluti în Marea Moartă, cel mai jos loc de pe uscat, și privi cerul înstelat de pe stâncile Deșertului Negev. Vă doresc să vă bucurați de această expoziție pregătită cu multă grijă de Ambasada Israelului și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Sper ca aceasta să vă amintească de locurile splendide vizitate în Israel, ori să vă dea un imbold pentru a vă plănui viitoarea călătorie aici.”
Vă așteptăm cu drag să ne vizitați!

Details

Start:
7 October, 2021
End:
31 December, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.