Loading Events
 
 
IMPERIUL ROMAN: EXPOZITIE TEMPORARA
Casa Oamenilor de Stiinta, Calea Rahovei, vis a vis de Palatul Bragadiru, Bucuresti
14 oct – 31 dec 2021

Imperiul Roman

Tehnologia Învingătorilor

Centrul Cultural şi de Tineret Ștefan Iordache organizează la București, în premieră, expoziția Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor.

Expoziția se desfășoară în perioada octombrie 2021-ianuarie 2022 și este deschisă publicului la Casa Oamenilor de Știință (accesul se face pe la intrarea din Calea Rahovei).

Din 12 octombrie, de marți până vineri, între orele 10:00 și 20:00 și sâmbată și duminică, între 10:00 și 21:00, Casa Oamenilor de Știință este gazda primitoare a măreției Imperiului Roman.

Mașinile de război, camera „faunului”, documentul „Roma antica”, distracția și stilul de viață, dar și harta care demonstrează că „toate drumurile duc la Roma” se bazează pe o realitate evidentă și sunt elemente cheie ale expoziției în premieră în Romania Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor.

Reconstrucțiile armurilor soldaților de diferite ranguri și ale gladiatorilor vor putea fi admirate și chiar atinse, dezvăluind astfel secretele celei mai puternice armate din istoria omenirii.

Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache este o instituție publică de interes local, aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5 care are rol de a susține proiecte, manifestări și activităţi culturale.

www.cultural5.ro

Program de vizitare:
Marți-Vineri: 10:00-20:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00-21:00

Accesul este permis în baza certificatului verde (schema completa de vaccinare sau dovada trecerii prin boală)
Intrarea se face din Calea Rahovei, vis a vis de Palatul Bragadiru

Organizer

Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache

Venue

Casa Oamenilor de Știință
Calea Rahovei
București, Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *