Loading Events

« All Events

București: Fundația MUZZA, în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român, organizează luni, 28 noiembrie 2022, ora 19.00, în Studioul Horia Bernea, un recital cu Doina Lavric-Parghel-voce și cobză.

28 November

Fundația MUZZA, în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român, organizează luni, 28 noiembrie 2022, ora 19.00, în Studioul Horia Bernea, un recital cu Doina Lavric-Parghel-voce și cobză.
Evenimentul, intitulat „Lumea, odată ca niciodată…”, este prilejuit de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie și Ziua Națională a României, la 1 decembrie.
Creația vestimentară este semnată de Victoria Zidaru.
Prețul biletului de intrare este de 40 lei.
Biletele se pot procura prin www.iabilet.ro
Doina Lavric-Parghel este recunoscută ca fiind „un artist de nișă”, adresarea sa țintind un grup restrâns de spectatori, oarecum inițiați. În ciuda acestui „avertisment”, descoperi, văzând-o și ascultând-o pentru prima oară că, într-un fel, tu o cunoști de foarte, foarte multă vreme. Asta vei realiza, oarecum surprins, urmărind spectacolul din Studioul Horia Bernea: o voce caldă povestește și cântă, cântă și povestește, tot îndemnîndu-te să-ți amintești, să-ți reamintești…

Details

Date:
28 November
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/529068722411539

Organizers

Fundația MUZZA
Muzeul Național al Țăranului Român – București

Venue

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Google Map