Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Gala Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR), 19 mai 2022, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

19 May

După o întrerupere de doi ani, din pricina pandemiei, Gala Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR) se reia printr-o nouă ediție.

Evenimentul va avea loc în ziua de 19 mai a.c., începând cu ora 15.00, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București, principalul partener al acestei ediții a Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR).

Gala reprezintă o ceremonie anuală care răsplătește atât pe ziariștii din domeniu, pe scriitori și editori, artiști fotografi, cadre universitare din facultăți cu profil turistic, cât și pe profesioniștii din industria ospitalității, hotelieri, restauratori, directori de stațiuni balneo-climaterice, muzeografi, fundații, primari, alte autorități locale.

Din Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR) – una dintre cele mai vechi asociații profesionale din România, cu o existență neîntreruptă de circa șase decenii și jumătate – fac parte peste 200 de  membri. Asociația este nonlucrativă, fondurile din care își susține activitatea provenind din cotizații, donații, sponsorizări etc.

Ziua de 19 mai va cuprinde, între altele, un tur prin „mica Românie din București” – Muzeul Satului, lansări de cărți cu sesiuni de autografe, conferință de presă și, desigur, gala propriu-zisă.

Evenimentele se vor desfășura la Scena Dumitra, din incinta muzeului (Șos. Kiseleff nr. 28) iar în caz de vreme neprielnică, la Sala Victor Ion Popa (Șos. Kiseleff nr. 30).

Details

Date:
19 May
Event Category:

Venue

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.