Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: întâlnire cu Tudor Giurgiu, directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), în Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, marți, 24 august 2021,

„Întâlnire la muzeu” cu Tudor Giurgiu, directorul TIFF

În cadrul proiectului „Întâlnire la muzeu” vă invităm marți, 24 august 2021, ora 18, la o întâlnire cu Tudor Giurgiu, directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), în Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, din str. Știrbei Vodă nr. 1-3.

La aniversarea a 20 de ani de la prima ediție a TIFF vom afla de la regizorul Tudor Giurgiu cum s-a ajuns la crearea unuia dintre brandurile noastre culturale de prestigiu, cum s-a făcut trecerea la edițiile „cu mască” și cum se întâlnește condiția de manager cu cea de regizor al unor filme românești de marcă.

Totul într-un dialog cu Călin Stegerean, directorul MNAR și, la final, cu publicul participant.

„Întâlnirea” se va încheia cu proiecția de la ora 19.30 a filmului „Noaptea regilor” regizat de Philippe Lacote (https://tiff.ro/film/noaptea-regilor) prezentat la ediția 2021 a TIFF și la Festivalul de film de la Veneția și Festivalul Sundance, premiat la Festivalul de Film de la Toronto.

Evenimentul face parte din seria activităților pentru public desfășurate în zilele când spațiile expoziționale sunt închise.

„Întâlnire la muzeu” este un proiect care își propune să privilegieze contactul cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

***

Participarea se va face în baza biletului de acces și numai cu rezervarea locului la adresa programări@art.museum.ro, până cel târziu 24 august, ora 16.00.

Prețul biletului este de 15 lei/pers. și va putea fi achiziționat de la intrarea în Sala Auditorium (Str. Știrbei Vodă 1-3), în ziua de 24 august 2021, începând cu ora 16.00.

Participarea se va face respectând normele de combatere a răspândirii virusului SARS COV2 în vigoare, cu port obligatoriu de mască și distanțarea impusă.

Details

Date:
24 August, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național de Artă al României – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *