Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Joi, 9 septembrie, de la 7 seara, vă dăm întâlnire în Grădina MNLR la un eveniment care are în centru cea mai recentă traducere din opera lui Ahmet Altan: romanul „Ca o rană de sabie”, prima parte a „Cvartetului Otoman”.

9 September, 2021

Joi, 9 septembrie, de la 7 seara, vă dăm întâlnire în Grădina MNLR la un eveniment care are în centru cea mai recentă traducere din opera lui Ahmet Altan: romanul „Ca o rană de sabie”, prima parte a „Cvartetului Otoman”.
Protagonistele dialogului, așezat sub motto-ul „Iubire și politică în umbra tiraniei”, vor fi Luminița Munteanu, excelenta traducătoare a cărții, și jurnalista Magda Grădinaru.
Un dialog consistent care le va oferi iubitorilor de literatură ocazia de a intra în universul ficțional al lui Ahmet Altan, de a despica firele narative ale romanului „Ca o rană de sabie”, o saga ce amintește de „Război și pace”, și o încercare de a-l așeza pe Ahmet Altan, unul dintre cei mai importanți autori turci ai momentului, în contextul literaturii turce contemporane.

Details

Date:
9 September, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.