Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: LANSARE GHID DE MANAGEMENT ŞI EDUCAŢIE MUZEALĂ – joi 18 martie, ora 18 la Muzeul Satului

18 March, 2010

Un eveniment ce nu trebuie sa il ratati.

Joi, 18 martie, ora 18.00, la Muzeul Naţional al Satului, are loc lansarea primului ghid de management si programe educative din Romania, in prezenta reprezentantilor Ambasadei Olandei la Bucuresti si a Asociatiei Muzeelor din Olanda.

Ghidul prezinta, intr-o forma prietenoasa si bine structurata, cele mai moderne instrumente si metode de abordare a managementului muzeal si a programelor educative in muzee, conform experientei si a expertizei recunoscute la nivel international a expertilor si profesionistilor din muzeele olandeze.

Fiecare membru al Retelei Muzeelor va primi gratuit cate 10 exemplare din respectivul ghid. Ghidul va fi distribuit de asemenea si muzeelor care nu sunt membre ale RNMR, prin conventia incheiata cu partenerul olandez al proiectului.
Ghidul reprezinta unul dintre rezultatele finale ale proiectului de intarire a capacitatii organizationale a RNMR si a membrilor sai, finantat prin Programul MATRA pentru Romania. Un alt rezultat important va fi testarea oportunitatii de introducere in muzeele din Romania a cardului de muzeu/museum card.

Va asteptam cu drag!

Echipa RNMR

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România

Prezentarea muzeului în evidenţa CIMEC

Details

Date:
18 March, 2010
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.