Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Lupul buclucaș @ Clubul Țăranului – La Mama (MȚR)  teatru interactiv și cu păpuși 3+  duminică, 26 septembrie 2021, ora 11:00

Lupul buclucaș @ Clubul Țăranului – La Mama (MȚR)
🥁 teatru interactiv și cu păpuși 3+
📅 duminică, 26 septembrie 2021, ora 11:00
——————————-
Hai și tu! Info și bilete aici:
https://teatrulacinema.ro/lupul-buclucas/
Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu spectacole la Clubul Tăranului – La Mama (Muzeul Național al Țăranului Român, Strada Monetăriei nr 3, Sector 1, București)
Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro
O producție Teatrul Magic Art
—————————–
A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu : s-a ratăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunicuţa, a ajuns la cei trei purceluşi şi era atât de derutat încât a uitat cu desăvârşire ce să spună şi ce să facă. Şi credeţi că asta e tot?… Nici gând! Mai rău e că s-a făcut de râs în faţa copiilor. Aceasta este povestea lupului nostru, un spectacol parodie cu păpuşi şi costume tradiţionale românești, ce vor încânta publicul spectator.
Actorii vor da viață personajelor: Lupul, Bunicuța, Scufița roșie, Cei trei purceluși (păpuși), Povestitorul, Capra cu trei iezi și Iedul cel mic.
Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute
O producție Teatrul Magic Art
—————————–
Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
• Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
• Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.
• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.
• Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
• Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele.
Alte mențiuni:
• Preț bilete: 35 lei -copii, 35 lei – adulti. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
• Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau în ziua spectacolului direct de la locație în funcție de locurile disponibile.

Details

Date:
26 September, 2021
Event Category:

Venue

Cinema Muzeul Țăranului – Muzeul Național al Țăranului Român – București
Strada Monetăriei nr. 3
București, București Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *