Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18:00, vă invităm la Muzeul Hărților pentru un RECITAL DE OPERĂ, susținut de eleve ale Colegiului Național de Muzică „George Enescu”, clasa de canto, profesor Veronica Anușca.

23 November

🎼 Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18:00, vă invităm la Muzeul Hărților pentru un RECITAL DE OPERĂ, susținut de eleve ale Colegiului Național de Muzică „George Enescu”, clasa de canto, profesor Veronica Anușca.
Acest eveniment special este inclus în stagiunea CARTOGRAFII SONORE. CONCERTELE MNHCV, proiect desfăşurat de muzeul nostru în parteneriat cu Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).
Vor interpreta elevele : Beatrice Andra Jipa, Cătălina Ionela Tudorache, Alexandra Bianca Vlad
Invitați: Miruna Preda, Andreea Petrescu, Ioana Petrescu
Profesor acompaniator: Marta Claudia Băceanu Tudor
Publicul este invitat să viziteze Muzeul Hărților, să descopere colecția de hărți vechi, planuri, precum și gravuri cu subiecte diverse. În patrimoniu se regăsesc lucrări valoroase din secolele XVI – XX, reprezentând teritorii antice, provinciile românești, regiuni europene și din alte continente, peisaje citadine sau hărți ale cerului.
🔘 Pentru a vă bucura de atmosfera specială a muzeului, vă recomandăm să ajungeți la concert cu o oră mai devreme (ora 17:00).
_________
🔘 Prețul biletului este de 10 lei/persoană, iar înscrierea se face prin achitarea biletului, aici:
_________
Organizată de Asociația UCIMR împreună cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, stagiunea „Cartografii Sonore” a debutat în 2017. De-a lungul timpului, au concertat artiști precum Costin Soare, Tudor Niculescu Mizil, Duo Kitharsis, cvartetul de coarde Solartis, pianista Mădălina Pașol, Duo PlaCello format din violonceliștii Ella Bokor și Mircea Marian, grupurile de jazz KRiSPER, Ana Maria Galea Trio, AC Leonte Band și mulți alții.
Proiectul este derulat prin programul „Oportunități la Tine Acasă” al UCIMR, dedicate tinerilor muzicieni excepționali din România, prin care aceștia găsesc oportunități reale de afirmare pe scenele din țară în cele peste 100 de concerte organizate anual.
_________
Vă așteptăm cu drag!

Details

Date:
23 November
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/826520508566582/?ref=newsfeed

Organizer

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
Str. Londra nr. 39
București, București 011762 Romania
+ Google Map
View Venue Website