Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Călător, atelier de creație pentru copii

14 iunie

Muzeul Călător, atelier de creație pentru copii

Duminică, 14 iunie.

Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 8-12 ani (13:30 – 15:00)

40 de lei/participant.
Numări limitat de participanți.

***Înscrierile se fac doar pe adresa de email: educational@mare.ro cu mesajul: „Înscrieri atelier – 7 iunie”, unde menționați grupa de vârstă și numărul de copii participanți.

Vacanța a sosit, dar oamenii au fost înghețați până acum și nu au savurat pe deplin sosirea anotimpului cald. Orașul a stat în loc, iar noi toți am petrecut mai tot timpul în dragele noastre cămine. Copiilor le e dor de joc, de natură, de ceilalți copii.

Le este dor de plimbări și călătorii. Iar nouă ne este dor de ei și de felul în care își exprimă aceștia trăirile. Suntem foarte curioși cum a fost pentru ei toată această perioadă și vrem să îi îndrumăm în a-și manifesta gândurile și trăirile într-un mod cât mai constructiv.

Este momentul perfect să ne dezamorțim simțurile și să celebrăm anotimpul preferat al celor mici printr-o incursiune în lumea artei. În mod normal, odată cu venirea primăverii și a vacanței de vară, copiii se puteau bucura liniștiți de toate acestea, dar acum vremurile sunt incerte și cei mici au nevoie de o gură de aer proaspăt.

Așa că îi invităm la MARe să călătorim în locurile noastre preferate și să ne bucurăm împreună. Muzeul ne va intermedia drumul, iar cele trei expoziții prezente în muzeu vor fi destinațiile noastre. Copiii vor lua parte la un tur ghidat personalizat al expoziților. Veselia, energia și culorile verii ne vor inspira atelierul din această duminică. La atelierele MARe de MIC devenim mai creativi și mai liberi în gândire și reușim să exprimăm cât mai bine ceea ce dorim.

Atelierul Muzeul Călator transformă clădirea neagră de pe bulevardul Primăverii 15 într-una magică și ne poartă pe dealuri, munți, câmpii, în orașele preferate sau chiar pe o plajă cu scoici și crabi. Toate aceastea fac parte din tematicile tablourilor prezente în muzeu, iar surpriza vor fi câteva lucrări care ne trimit direct în spațiu, unde vom vizita alte planete și galaxii.

După turul ghidat ne vom aduna chiar pe terasă, dacă vremea ține cu noi, și vom da formă propriei lucrări inspirate de cele văzute în muzeu.

Ne bucurăm că în sfârșit ne vom revedea cu copiii, sau poate că ne vom face prieteni noi curioși și prietenoși. În orice caz, vă așteptăm să dăm formă împreună unei călatorii magice și totodată unei incursiuni în arta contemporană românească.

Pregătiți de plecare? Prindeți bine centurile, țineți-va bine și cât ai zice „MARe” am și ajuns.

Ana Lăzărescu îi va acompania pe copii în călătoria din această duminică.

Cambridge School of Bucharest este partener MARe în programele educaționale.

Detalii

Data:
14 iunie
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaRecenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *