Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Casa „Filipescu-Cesianu” – Muzeul Municipiului București vă invită să participați miercuri, 8 septembrie, ora 18.00, la un Concert special de Sf. Maria pe care soprana de origine albaneză Arlinda MORAVA îl oferă publicului

Muzeul Municipiului București vă invită să participați miercuri, 8 septembrie, ora 18.00, la un Concert special de Sf. Maria pe care soprana de origine albaneză Arlinda MORAVA îl oferă publicului alături de invitatele sale Gladiola Liudmila LAMATIC – soprană, Mihaela STANCIU – soprană, Adriana ALEXANDRU – mezzosoprană, Georgiana DIACONESCU – pianistă și Theodora STANCIU – actriță.
Spectacolul se va desfășura în mansarda Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).
Cele sașe îndrăgite artiste vor interpreta arii din operete și opere cunoscute și îndrăgite din repertoriul internațional.
Preț bilet – 20 lei.
Rezervarea la eveniment este obligatorie și se face printr-un email la adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00, până pe data de 7 septembrie 2021, ora 16.00, precizând numele dvs. și un număr de telefon la care puteți fi contactat/ă.
Numărul de locuri este limitat.

Details

Date:
8 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Municipiului București
View Organizer Website

Venue

Casa „Filipescu-Cesianu” – Muzeul Municipiului București
Calea Victoriei nr. 151
București, București 010072 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *