Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Muzeul Municipiului București vă invită să participați miercuri, 8 septembrie, ora 18.00, la un Concert special de Sf. Maria

Muzeul Municipiului București vă invită să participați miercuri, 8 septembrie, ora 18.00, la un Concert special de Sf. Maria pe care soprana de origine albaneză Arlinda MORAVA îl oferă publicului alături de invitatele sale Gladiola Liudmila LAMATIC – soprană, Mihaela STANCIU – soprană, Adriana ALEXANDRU – mezzosoprană, Georgiana DIACONESCU – pianistă și Theodora STANCIU – actriță.
Spectacolul se va desfășura în mansarda Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).
Cele sașe îndrăgite artiste vor interpreta arii din operete și opere cunoscute și îndrăgite din repertoriul internațional, împletite cu versuri minunate, care să meargă direct în sufletul spectatorilor în această zi de mare sărbătoare.
Preț bilet – 20 lei.
Rezervarea la eveniment este obligatorie și se face printr-un email la adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00, până pe data de 7 septembrie 2021, ora 16.00, precizând numele dvs. și un număr de telefon la care puteți fi contactat/ă.
Numărul de locuri este limitat.

Details

Date:
8 September, 2021
Event Category:
https://www.facebook.com/events/1739989749722322/

Organizer

Muzeul Municipiului București
View Organizer Website

Venue

Casa „Filipescu-Cesianu” – Muzeul Municipiului București
Calea Victoriei nr. 151
București, București 010072 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *