Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și BRD–Groupe Société Générale vă invită în acest weekend la Incubatorul de lectură

19 octombrie, 2019 - 20 octombrie, 2019

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și BRD–Groupe Société Générale vă invită în acest weekend la Incubatorul de lectură, un proiect MyAntipa care propune o formulă inedită pentru educația modernă interdisciplinară, în care știința, arta, lectura și dezbaterile se unesc pentru a oferi noi perspective de învățare.
Dacă vreți să aflați cum aduc scriitorii natura în textele lor, vă așteptăm la Incubatorul de lectură, să explorăm împreună lumea prin intermediul cuvintelor și a poveștilor! Pornind de la cărțile lui Jonathan Franzen, Sjon și Antoine de Saint-Exupéry, alături de Svetlana Cârstean și Ana Maria Sandu ne vom aventura într-o serie de expediții imaginare care ne vor face sa privim altfel viața secretă, invizibilă a naturii.

Incubatorul de lectură se desfășoară pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică (19 și 20 octombrie 2019), de la ora 13:00 în Sala Atelier de la etajul Muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani.

Participarea la evenimente este gratuită, în limita a 20 de locuri disponibile. Înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe https://antipa.ro/rezervari, sau pe adresa de e-mail info@antipa.ro.

MyAntipa își propune să ofere publicului un nou tip de conținut și să pună în valoare resursele muzeului printr-o campanie care cuprinde tururi ghidate, realizate de personalități ale lumii cultural – artistice, incubatoare de lectură pentru copii, dar și „Intersecțiile la Antipa”, evenimente – dezbateri cu oamenii de știință care lucrează în muzeu. My Antipa aduce mai aproape de public ceea ce este invizibil în lumea Muzeului Antipa (povești, valori și oameni), prin ochii celor pentru care muzeul are o semnificație și o istorie aparte. Astfel, vizitatorii de toate vârstele vor avea ocazia de a descoperi şi parcurge muzeul prin intermediul unor formule noi, ce aduc împreună perspectivele oamenilor de ştiinţă, dar şi ale unor personalități din lumea culturală, artistică și a industriilor creative.

Details

Start:
19 octombrie, 2019
End:
20 octombrie, 2019
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website