Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la o întâlnire cu artiștii și designerii care expun în cadrul Expoziției-capsulă de bijuterie contemporană sustenabilă CSWeek, ediția a II-a, deschisă la Muzeul Național al Literaturii Române, la sediul din strada Nicolae Crețulescu 8.

18 octombrie, 2023

Miercuri, 18 octombrie 2023, ora 19.30
Muzeul Național al Literaturii Române
Str. Nicolae Crețulescu 8

Meet the artists @MNLR Crețulescu

Vă invităm la o întâlnire cu artiștii și designerii care expun în cadrul Expoziției-capsulă de bijuterie contemporană sustenabilă CSWeek, ediția a II-a, deschisă la Muzeul Național al Literaturii Române, la sediul din strada Nicolae Crețulescu 8.

Nicoleta Bucșaru, Octavia Chiru,  Ioana Deak,  Katerini,  Diana Pantea, Alexe Popescu, pur.clothing și Sabinne prezintă mici capsule de bijuterie contemporană create pe baza principiilor sustenabilității, de la reutilizarea de materiale, până la reconfigurarea unor practici străvechi sau activarea de comunități în cadrul unor sisteme sustenabile locale.

Lucrările expuse sunt create prin tehnici de lucru personale, pornind de la cele mai banale și diverse materiale, precum hârtie, carton, ceramică, la plastic sau lână împâslită, toate fiind rezultatul unei munci de cercetare și de căutare din punct de vedere conceptual.

Expoziția rămâne deschisă până în 29 octombrie 2023 și poate fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 -18.00. Accesul se va face pe baza achiziției biletului general de acces în muzeu.
Organizatori: Galateca, Asociația Neo Art Romania și Muzeul Național al Literaturii Române
Curatori: Anca Boeriu și Andreea Sandu
Parteneri mediamodernism.ro, Revista Arta,  Biz, Agenția C’Arte, dreamingof.net, Propagarta, Aici a stat, Radio România Cultural Cultural, Metropola TV, Cartierul Creativ.

Details

Date:
18 octombrie, 2023
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Google Map