Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bucureşti: Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” lansează o nouă serie de ateliere dedicate adulților. Printre acestea se numără și un atelier de fotografie, care se va desfășura în data de 25 martie 2023, de la ora 10:00

25 martie

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” lansează o nouă serie de ateliere dedicate adulților. Printre acestea se numără și un atelier de fotografie, care se va desfășura în data de 25 martie 2023, de la ora 10:00. Vremea frumoasă de afară ne îndeamnă la plimbare, ocazie cu care putem să surprindem clipa prin intermediul lentilei și sub coordonarea lui Alex Damian, fotograf cu experiență, influencer și blogger la https://www.alexdamian.ro/.

Mă numesc Alex Damian, sunt fotograf și m-am specializat în ultimii 7 ani în fotografia de portret, eveniment și concerte de muzică clasică. Sunt fotograf oficial al festivalurilor George Enescu și Astra Film Festival, iar în timpul liber îmi place să surprind atmosfera de stradă. De asemenea, îmi face plăcere să ofer mai departe din experiența acumulată prin workshop-uri pe care le-am organizat pentru diverse brand-uri și organizatori de evenimente (Alex Damian)

Pentru început, vom învăța cum să captăm cât mai fidel realitatea cu ajutorul camerei foto a telefonului. Înscrierile au loc prin completarea formularului de la următorul link: https://forms.gle/Zv1DoWXyFycfRCYy5. Costul atelierului este reprezentat de contravaloarea biletului de intrare în muzeu, iar numărul maxim de locuri este limitat la 20 de persoane. Locul de desfășurare al atelierului va fi anunțat ulterior.

Mai multe detalii:
Birou Relații Publice
021 317 91 03 / interior 201
0738 974 963
relatii.publice@muzeul-satului.ro

Detalii

Dată:
25 martie
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare