Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti vă invită sâmbătă, 25 februarie, de la ora 10.00, la un atelier de fotografie intitulat Memoria Clipei. 

25 februarie

Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti vă invită sâmbătă, 25 februarie, de la ora 10.00, la un atelier de fotografie intitulat Memoria Clipei.

“Fotografia e un mod de a simți, de a atinge, de a iubi. Ce prinzi pe film este capturat pentru totdeauna… amintește de lucrurile mici, chiar și după ce ai uitat totul.”, spunea Aaron Siskind, unul dintre cei mai mari fotografi americani. Vom învăța împreună ce înseamnă sa surprinzi clipa prin intermediul aparatului de fotografiat de la Alex Damian, fotograful oficial al Festivalului George Enescu și Astra Film Festival. În ultimii 7 ani s-a specializat în fotografia de portret, eveniment și concerte de muzică clasică, iar în timpul liber surprinde atmosfera de stradă.

Costul atelierului este de 60 de lei de persoană, cu un număr limitat de 20 de locuri. Înscrierea se face prin completarea următorului formular: https://forms.gle/p4CacokDfENn9FMv9

Intrați în povestea noastră si trăiți-vă povestea!

 

Detalii

Dată:
25 februarie
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare