Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Național de Artă al României vă invită la o nouă „Întâlnire la muzeu” luni, 28 noiembrie, ora 18:00, la Muzeul Colecțiilor de Artă, Calea Victoriei, nr. 111. Invitații lui Călin Stegerean de această dată sunt Ioana Ciocan, director general Art Safari și comisar al României la Bienala de la Veneția; Horea Avram, președinte al filialei române a Asociației Internaționale a Criticilor de Artă; Cristian Nae, critic de artă și curator al expoziției României în cadrul Bienalei de la Veneția din 2019 și Raluca Oancea, critic de artă și curator interdisciplinar.

28 noiembrie, 2022

„Întâlnire la Muzeu” cu Ioana Ciocan, Horea Avram, Cristian Nae și Raluca Oancea Nestor
Am fost la Bienală!
Muzeul Național de Artă al României vă invită la o nouă „Întâlnire la muzeu” luni, 28 noiembrie, ora 18:00, la Muzeul Colecțiilor de Artă, Calea Victoriei, nr. 111.
Invitații lui Călin Stegerean de această dată sunt Ioana Ciocan, director general Art Safari și comisar al României la Bienala de la Veneția; Horea Avram, președinte al filialei române a Asociației Internaționale a Criticilor de Artă; Cristian Nae, critic de artă și curator al expoziției României în cadrul Bienalei de la Veneția din 2019 și Raluca Oancea, critic de artă și curator interdisciplinar.
Dezbaterea va pleca de la conținutul ultimei ediții a Bienalei de la Veneția care se va încheia în 27 noiembrie a.c. și va trece în revistă meritele sau minusurile acesteia din perspectiva unora dintre cei mai avizați critici de artă și manageri culturali din România. De asemenea, vor fi evaluate consecințele propunerilor curatoriale promovate de bienalele de artă asupra percepției artelor vizuale, asupra programelor expoziționale în general și cele ale muzeelor în special.
La final, publicul participant este invitat să intervină cu propriile puncte de vedere.
Evenimentul de la Muzeul Colecțiilor de Artă face parte din seria activităților pentru public desfășurate în zilele când spațiile expoziționale sunt închise. „Întâlnire la muzeu” este un proiect care își propune să privilegieze contactul cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

Organizator

Muzeul Național de Artă al României – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare