Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă în luna aprilie seria atelierelor „Descoperă” adaptate copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

10 aprilie

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă în luna aprilie seria atelierelor „Descoperă” adaptate copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

Prima temă din acestă lună este despre „Cuiburile de rândunele”. Atelierul va avea loc luni, 10 aprilie 2023, între orele 15.30 -17.00. În cadrul atelierului vom descoperi curiozități și informații interesante despre rândunele și cuiburile lor.

Vom merge prin Muzeu în căutarea acestor păsări și a rudelor lor, vom povesti despre viața și locurile unde își construiesc cuiburile, ce materiale folosesc, cine participă la construcția casei lor.

Inspirați și de povestea special pregătită pentru atelier, ne vom imagina și crea lucruri interesante.

Nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.

Dorim să oferim tuturor o experiență educațională și distractivă de calitate, descoperind împreună cu echipa Muzeului aspecte legate de viața păsărilor care trăiesc alături de noi, ne bucură cu prezența lor primăvara și vara, precum și necesitatea protejării „caselor lor”.

Atelierul va avea și o parte practică, toate activitățile fiind „îmbrăcate” în muzică lină și mișcare, astfel încât fiecare participant să se bucure în cadrul Muzeului de o oră minunată alături de familie și prieteni.

Totodată, sperăm că toți participanții se vor întoarce acasă cu amintirea frumoasă „am descoperit la Muzeul Antipa” bine întipărită în minte.

Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere:
https://forms.gle/qcAJctGCNWyRuY7z5

!Pentru coordonatorii centrelor sociale din Bucureşti care au în evidenţă copii sau tineri cu cerinţe educaţionale speciale: dacă doriţi să participaţi la activitate ocupând întreaga grupă, într-un alt interval orar faţă de cel anunţat în prealabil, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă oferi participarea la activitate într-un interval stabilit de comun acord.

Pentru coordonatorii centrelor sociale din Bucureşti care au în evidenţă copii sau tineri cu cerinţe educaţionale speciale: dacă doriţi să participaţi la activitate ocupând întreaga grupă, într-un alt interval orar faţă de cel anunţat în prealabil, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă oferi participarea la activitate într-un interval stabilit de comun acord.

 

Citeşte mai departe
ÎNSCRIE-TE

 

Detalii

Dată:
10 aprilie
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare