Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniştite”, un eveniment organizat în parteneriat cu asociaţia Supereroi printre noi. „Orele liniştite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

16 ianuarie - 30 ianuarie

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniştite”, un eveniment organizat în parteneriat cu asociaţia Supereroi printre noi.

„Orele liniştite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

„Orele liniştite” sunt organizate în zilele de luni. Astfel, luni, 16 şi 30 ianuarie 2023, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obişnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în linişte şi feriţi de agitaţia unei zile aglomerate.

Fraţii, bunicii şi prietenii copiilor cu nevoi speciale sunt bineveniţi.

Muzeul Antipa se alătură acţiunilor de susţinere şi ajutorare a celor care suferă în aceste zile din cauza războiului, facilitând copiilor refugiaţilor şi însoţitorilor acestora, accesul gratuit în expoziţia permanentă a Muzeului, în timpul programului „Orele liniştite la Antipa”, în zilele de luni, 16 şi 30 ianuarie 2023, în intervalul orar 13.00 – 15.00.

Intrarea în Muzeu este accesibilizată scaunelor rulante.

Accesul scaunelor rulante/cărucioarelor pe traseul expoziţional este posibil doar la parterul clădirii.
Pentru a vă putea asigura condiţii de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completaţi formularul de participare, selectând data dorită de aici:

https://forms.gle/De4PAU1E5VEXx2Xp8

Fiecare persoană cu dizabilităţi + 1 însoţitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.

 

Citeşte mai departe
ÎNSCRIE-TE

Detalii

Începe:
16 ianuarie
Se termină:
30 ianuarie
Eveniment Categories:
,

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare