Loading Events
 
 
Nostalgii de iarnă reciclate. Atelier de creație
Duminică, 9 ianuarie
Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 8-12 ani (13:30 – 15:00)
50 de lei/participant.
***Înscrierile se fac doar pe adresa de email: educational@mare.ro
cu mesajul: “Nostalgii de iarnă reciclate. Atelier de creație” unde menționați grupa de vârstă și numărul de copii participanți.
PREZENTARE:
Anul nou trezește în noi sentimentul reînnoirii. El vine, totodată, însoțit de ritualuri de sărbătoare, de întâlniri cu oameni dragi nouă, de cadouri dăruite din suflet și de nostalgia amintirilor frumoase. Iar ceea ce ne rămâne de fiecare dată printre multe altele – ca dovadă a clipelor de bucurie din perioada sărbătorilor – sunt bineînțeles ambalajele vesele în care au fost împachetate cadourile. 🙂
Acum, mai mult decât în oricare altă perioadă din an, strângem cele mai multe pungi de cadouri, cutiuțe și fundițe – materiale care ar putea fi reciclate în loc să fie aruncate.
Cum experimentele noastre de până acum, la atelierele MARe de Mic, ne-au dovedit că pot ieși lucruri frumoase prin reciclare, vă invităm ca la atelierul din duminica următoare să aduceți cu voi ambalaje de cadouri (folii, cutiuțe, fundițe de care nu mai aveți nevoie) pentru a le transforma împreună în obiecte de artă. Vă asigurăm că se vor găsi destule ambalaje și pentru cei care le-au aruncat deja pe ale lor. 😉
Pentru a ne inspira, vom vizita etajul 1 al muzeului, pentru a vedea ambalajele artistului Mircea Nicolae (parte din colecția permanentă a muzeului) și etajul 3, unde sunt expuse colajele artistei Geta Brătescu (din expoziția „Arta și Orașul 1974-2021”).
Vă așteptăm!
Concept de atelier: Elena Ghițoiu
Cambridge School of Bucharest este partener MARe pentru programele educaționale

Details

Date:
9 January
Event Category:

Organizer

MARe/Muzeul de Artă Recentă
View Organizer Website

Venue

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *