Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: O nouă expoziție la Muzeul Copiilor – Imperiul Roman

12 March - 12 April

O nouă expoziție la Muzeul Copiilor – Imperiul Roman
Primăria Capitalei, prin Proedus, lansează o nouă expoziție interactivă – Kids in Rome Empire”- la Muzeul Copiilor, începând de sâmbătă 12 martie.
Timp de o lună, copiii sunt invitați să viziteze cea mai impresionantă clădire a Imperiului Roman, Colosseum-ul unde vor “ înfrunta” leii și gladiatorii, vor putea descoperi legende romane, dar și alte monumente spectaculoase. Informațiile despre artă, arhitectură și matematică, dar și seria de activități distractive tematice vor transpune vizitatorii în lumea fascinantă a primului împărat al Romei, Iulius Cezar.
De la începutul anului, Muzeul Copiilor a avut aproape 12.000 de vizitatori ce au ales să călătorească pe cele 7 continente în cadrul expoziției “Ocolul Pământului în 80 de Curiozități” și să descopere misterele Egiptului Antic în expoziția interactivă ”Kids in Pyramids”.
Muzeul Copiilor (bd. Decebal nr. 11) este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 13:00-21:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00-21:00.
Costul unui bilet este de 30 de lei, iar copiii cu vârsta de până la 3 ani, persoanele cu handicap și copiii aflați în orice formă de plasament au gratuitate.
Rezervări și mai multe detalii – https://www.proedus.ro/muzeul-copiilor-2/

Details

Start:
12 March
End:
12 April
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Copiilor
View Organizer Website

Venue

Muzeul Copiilor
Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3
Bucuresti, București Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.