Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: Ofertă publicaţii gratuite de la BCU

26 February, 2009

Biblioteca Centrala Universitara “Carol I” din  Bucuresti ofera gratuit urmatoarele lucrari elaborate de  biblioteca noastra:

1.   Analele Universitatii Bucuresti. Indice bibliografic.
(1952-1973), 1981
2.   Analele Universitatii Bucuresti. Indice bibliografic.
(1974-1984)
3.   Bibliografia manualelor, tratatelor si cursurilor
universitare aparute în R.S.Romania. (1979-1980), 1984
4.   Filosofie contemporana, 1980
5.   Filosofie contemporana, 1981
6.   Filosofie contemporana, 1985
7.   Filosofie contemporana, 1986
8.   Ghid bibliografic
9.   Kalende: Preocupari literare. Indice bibliografic adnotat, 1993
10.   Naturalismul în literatura româna: contributii
bibliografice, 1983
11.   Ovid Densusianu: (1873-1938), 1991
12.   Repertoriul periodicelor din principalele biblioteci
din Bucuresti: seria matematica, mecanica, astronomie,
informatica. Vol 2: (1977-1984), 1991
13.   Repertoriul periodicelor românesti indexate si în curs
de indexare. Partea 1: indici aparuti în volume, 1989
14.   Revista de istorie : (1948-1985), 1989
15.   Revista de istorie si teorie literara. Index
bibliografic adnotat .(1952-1981), 1983
16.   Romantismul în literatura româna
17.   Sociologia contemporana, 1981
18.   Sociologia contemporana, 1983
19.   Sociologia contemporana, 1984
20.   Sociologia contemporana, 1985
21.   Sociologia contemporana, 1986
22.   Teze de doctorat românesti: 1977-1991
23.   Theorie et methode dans l’historiographie
roumaine:(1965-1979): bibliographie selective annotee=Teorie
si metoda în istoriografia româna: (1965-1979): bibliografie
selectiva adnotata, 1980

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail
simonas@bcub.ro sau la tel. 021.312.08.44.
Serviciul Cercetare. Metodologie
Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, Bucuresti
Str. Boteanu nr. 1, sector 1
Bucuresti, 010027

Details

Date:
26 February, 2009
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Universitatea București

Venue

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” – București
Strada Boteanu 1
București, București 010027 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.