Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Pe 17 decembrie 2022, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 7-11 ani să participe la cel de-al treilea atelier, „Renii, supraviețuitorii Nordului”!

17 decembrie, 2022

Pe 17 decembrie 2022, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Adevăr și provocare la Antipa” și îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 7-11 ani să participe la cel de-al treilea atelier, „Renii, supraviețuitorii Nordului”!

Mulți dintre noi asociază renul cu Crăciunul, însă, pe parcursul atelierului participanții vor descoperi că acest animal puternic este mai mult decât un personaj mitic, este unul dintre animalele care au cucerit ținuturile înghețate ale tundrei arctice.

Atelierul va începe cu o scurtă „expediție” în căutarea renilor în expoziția permanentă a Muzeului, după care activitățile vor continua în Sala Atelier.

Pe parcursul întâlnirii, copiii dornici de joacă și voie bună, dar și curioși să afle cât mai multe despre animalele vedetă ale lunii decembrie, vor descoperi ADEVĂRURI mai puțin cunoscute despre reni, vor afla ce-i face să fie perfect adaptați și echipați pentru condițiile vitrege din ținuturile veșnic înghețate, dar și multe alte curiozități și informații interesante.

Spre finalul atelierului copiii vor fi PROVOCAȚI să-și folosească creativitatea și abilitățile practice pentru realizarea unui simpatic „obiect” de lucru manual.

Atelierele se desfășoară sâmbătă, 17 decembrie 2022, între orele 11:00 – 12:00, în Sala Atelier a Muzeului Antipa.

Taxa de participare este de 50 lei/copil sau 90 lei/doi frați.

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari/ , în limita a 15 locuri/grupă.

Sponsor principal: MOL Romania

 

Citeşte mai departe
ÎNSCRIE-TE

Details

Date:
17 decembrie, 2022
Event Category:

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website