Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: proiectul “Back to basics – the rebirth of culture”

24 April, 2012 - 2 May, 2012

Muzeul de Artă “Vasile Grigore- pictor şi colecţionar”

programul “Youth in Action” şi 24 de tineri entuziaşti,

împreună în sprijinul culturii

În perioada 24 aprilie- 02 mai 2012, în oraşele Bucureşti şi Sibiu, 24 de tineri cu naţionalităţi diferite, alături de Muzeul de Artă “Vasile Grigore- pictor şi colecţionar” , lucrează împreună pentru renaşterea culturii.

Participanţii implicaţi activ în proiectul “Back to basics- the rebirth of culture”, finanţat prin programul european Youth in Action au vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani şi provin din Italia, Romania, Spania si Turcia. Tinerii voluntari s-au arătat deosebit de interesaţi să lucreze pentru acestă cauză comună, acea de a trezi interesul altor tineri de vârsta lor în domeniul culturii şi artei.

Cei 24 de tineri vor avea ca primă activitate o întalnire la Muzeul “Vasile Grigore- pictor şi colecţionar”, instituţia fără de care acest proiect nu ar fi avut loc,  pe data de 25 aprilie, între orele 10:30- 11:30.

Timp de 8 zile, tinerii vor desfăşura activităţi bazate pe educaţia nonformală cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea interculturală si orizontul cultural. Participanţii vor avea un program complex: workshopuri, seminarii, vizite la cele mai importante muzee, monumente şi locuri cu semnificaţii culturale din Bucureşti, Bran şi Sibiu.

Proiectul este sprijinit de Uniunea Europeana prin intermediul programului Youth in Action şi de Muzeul de Artă “Vasile Grigore- pictor şi colecţionar”, reprezentantul legal al celor 6 tineri români care fac parte din echipa gazdă.

Vă aşteptăm alături de noi miercuri 25 aprilie între orele 10:30-11:30 la sediul Muzeului de Artă Vasile Grigore –pictor şi colecţionar.

Strada Maria Rosetti nr. 29, sector 2 tel./fax 021 2115409 e-mail muzeul_v_grigore@yahoo.com

Details

Start:
24 April, 2012
End:
2 May, 2012
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Muzeul de artă “Vasile Grigore – pictor și colecționar” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul de artă “Vasile Grigore – pictor și colecționar” – București
Str. Maria Rosetti nr.29, sector 2
București, București Romania
+ Google Map
Phone:
http://mavg.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.