Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: Sacul lui Moş Crăciun

14 December, 2008 - 19 December, 2008

Muzeul Naţional de Geologie are plăcerea să vă anunţe că acţiunea „Sacul lui Moş Crăciun” a demarat cu succes.
Primul copil care s-a prezentat în holul muzeului, sâmbătă, 15 noiembrie, orele 9.45, pentru a dona un roboţel şi o basculantă pentru un copil dintr-un centru de plasament a fost Petru Fierăscu, de 6 ani. Petru a insistat ca jucăriile lui să ajungă la un băiat pentru care a pregătit şi o scrisoare. Gestul lui a fost justificat simplu: „am prea multe jucării acasă”. Prietenul lui Petru, Iulian, a donat un camion ce transportă maşinuţe.
Vladi Străvoiu s-a despărţit de multe animale de pluş, de maşinuţe şi a mai donat două enciclopedii nou nouţe, pentru că Vladi are 7 ani, este un elev silitor şi vrea să se facă om de ştiinţă.
Mulţumim tuturor copiilor care s-au putut despărţi de jucăriile lor, le mulţumim părinţilor care i-au susţinut şi încurajat să fie generoşi şi mai ales părinţilor care au cumpărat jucării şi cărţi pentru sacul Moşului.
Vă reamintim că „Sacul lui Moş Crăciun” face parte din proiectul „Moş Crăciun vine la Muzeu”, proiect ce îşi propune să aducă spiritul Crăciunului în câteva centre de plasament din sectorul 6.
Pentru a fi siguri că Moşul va avea suficiente jucării pentru copiii instituţionalizaţi, în holul Muzeului Naţional de Geologie este amplasat până duminică, 14 decembrie 2008, orele 18.00, sacul Moşului, unde orice copil poate dona jucăriile care îi prisosesc pe acasă.
În paralel, alţi copii vor participa, în perioada 15 – 19 decembrie 2008, la atelierul de creaţie „Moş Crăciun caută spiriduşi” unde, împreună cu personalul muzeului vor decora ciorăpeii de cadouri, vor realiza felicitări şi jucării. Toate obiectele confecţionate de ei vor fi donate copiilor din centrele de plasament menţionate.
Vă aşteptăm alături de noi.

Cu stimă,
Mădălina Nailia, referent Relaţii Publice
Muzeul Naţional de Geologie
Telefon: 021.212.89.52

Details

Start:
14 December, 2008
End:
19 December, 2008
Event Tags:
, , ,

Organizer

Muzeul Național Geologic – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național Geologic – București
Şos. Kiseleff nr. 2
București, București 011345 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.