Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 17.00, la Muzeul Colecțiilor de Artă vă invităm la o nouă „Întâlnire la muzeu” cu scriitorul și publicistul Stelian Tănase, într-un dialog cu Călin Stegerean, directorul general al MNAR.

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 17.00, la Muzeul Colecțiilor de Artă vă invităm la o nouă „Întâlnire la muzeu” cu scriitorul și publicistul Stelian Tănase, într-un dialog cu Călin Stegerean, directorul general al MNAR.
Subiectul întâlnirii vizează seducătoarea lume a cărților, sursă de cunoaștere, inspirație și plăcere, mai ales că în curtea muzeului amintit se derulează alt proiect dedicat lecturii în aer liber „Prin paginile unor expoziții”.
Prin urmare vă invităm să aflați de la unul dintre cei mai citiți scriitori în ultimii ani, care sunt mizele scrisului astăzi și cum a devenit lumea artelor plastice subiect pentru unul dintre romanele sale.
Însoțit de cărțile sale Stelian Tănase va acorda autografe celor prezenți.
***
„Întâlnire la muzeu” este un proiect care își propune să privilegieze contactul cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

Details

Date:
4 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național de Artă al României – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Colecțiilor de Artă – Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei nr. 111
București, București 010071 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *