Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Târgul „Recolte de Toamnă” 7-9 octombrie 2022, orele 10.00 – 18.00, Muzeul Național al Țăranului Roman

7 octombrie, 2022 - 9 octombrie, 2022

Recolte de toamnă
7-9 octombrie 2022, orele 10.00 – 18.00
Asociația Urban Events organizează din 7 până în 9 octombrie 2022, în curtea Muzeului Național al Țăranului Roman, între orele 10.00 – 18.00, Târgul Recolte de Toamnă. Accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă!
Zeci de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu roade bune de toamnă, cu obiecte fel de fel, confecționate manual, dar și cu obiecte de colecție.
Veți putea târgui icoane pictate pe lemn și obiecte din lemn cioplite, straie populare, covoare și ceramică, cămăși, ii și fote, costume populare din toate zonele etnografice ale țării, bijuterii și păpuși, jucării, cosmetice naturale, artă sacră, lână împâslită, tablouri, pernuțe din lavandă, decorațiuni din piele, sticlă și metal, marochinărie, obiecte de decor din hârtie reciclată și fel de fel de lucruri frumoase, bune de probat și târguit.
Negustorii și colecționarii de antichități vă invită într-o lume aparte cu obiecte și povești de demult. Puteți admira și achiziționa mobilier, ii vechi, catrințe, paftale, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismatică, carte veche, bijuterii, patefoane și plăci, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, vederi, cărți și statuete.
De-ale gurii, puteți târgui miere, țuică, vinuri și palincă, plăcinte și cozonaci, fructe și legume de sezon, murături, zacuște și dulcețuri fel de fel, kürtős kalács, brânzeturi și cașcavaluri, prăjituri de casă, turtă dulce, must proaspăt stors la fața locului, sărmăluțe în foi de viță și de varză, fasole frecată cu glazură de ceapă, ciorbă a la grec de perișoare, gulaș de vită, pastramă de berbecuț și pui cu mujdei, toate pe degustate, cum cere tradiția la Piața Țărănească.
Fotografii de Vladimir Bulza, MNŢR

Details

Start:
7 octombrie, 2022
End:
9 octombrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/MuzeulTaranului/posts/pfbid02n5jaApdwezVxafvj9W8nqNB3bwWJEG6eeNnJgwujcshFvc3tzv8znh8Ts3YnkZXVl

Organizer

Muzeul Național al Țăranului Român – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Google Map