Loading Events

« All Events

București: Tradiție circulară (Conectat la natură) – expoziție de artă contemporană la Muzeul Național al Țăranului Român, 12 mai – 3 iulie 2022

12 May - 3 July

Tradiție circulară (Conectat la natură) – expoziție de artă contemporană

Între 12 mai și 3 iulie, vă invităm la Muzeul Național al Țăranului Român, unde prezentăm proiectul „Tradiție circulară (Conectat la natură)” – o expoziție de artă contemporană colaborativă între meșteri tradiționali, care păstrează vii meșteșuguri arhaice, și artiști contemporani, care îmbină arta cu inovația și cu noile tehnologii.

Expoziția este realizată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 – Rowmania, în parteneriat cu DC CommunicationMuzeul Național al Țăranului Român, Centrul Cultural SubcarpațiScoala de la PiscuPATZAIKINThe Institute, fiind înscrisă pe lista de expoziții satelit participante la Romanian Design Week, ca parte a circuitului RDW Design GO! / ROMANIAN DESIGN WEEK 2022. Expoziția face parte din proiectul cultural „Tradiție circulară (Conectat la natură)” co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin ARCUB.

Organizers

Muzeul Național al Țăranului Român – București
A.R.C.U.B.

Venue

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.