Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bucureşti: Un ceai de Sanziene la Pallady

23 iunie, 2008 @ 00:00 EEST

Luni, 23 iunie 2008, între orele 18.00- 24.00, Muzeul Naţional de Artă al României vă pregăteşte Un ceai de Sânziene la Pallady, eveniment asortat cu muzică şi impregnat de aroma Bucureştilor de altădată.

Vă invităm să vă feriţi de iele păşind în atmosfera magică pregătită pentru această seară la Muzeul Theodor Pallady, una dintre comorile ascunse ale Bucureştiului.

În aşteptarea Nopţii de sânziene, vizitatorii pot vizita muzeul, pot asculta recitaluri de muzică clasică susţinute de Costin Soare (chitară clasică, orele 19.30 – 20.30) şi Mihail Ghiga împreună cu Mircea Ionescu şi Claudiu Lobonţ (vioară şi chitară clasică, orele 21.00 – 21.30; 23.00 – 23.30) şi se pot delecta cu ceaiuri văratice oferite de Ceainăria Vasiliada.

Cu această ocazie grădina Muzeului Theodor Pallady va fi special amenajată cu lampioane, aluzie la legenda care spune că de noaptea sânzienelor apar focuri deasupra pământului, care marchează locurile în care au fost îngropate comori.

Muzeul Theodor Pallady este situat pe strada Spătarului nr. 22, într-una dintre cele mai vechi case de locuit păstrate în Bucureşti, casa Melik. Aceasta găzduieşte în prezent colecţia de artă Serafina şi Gheorghe Răut al cărei nucleu este alcătuit din tablouri pictate de Theodor Pallady.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a muzeelor satelit ale Muzeului Naţional de Artă al României.

Toţi cei care intră pe site-ul muzeului, www.mnar.arts.ro şi răspund corect la întrebarea concursului pot câştiga o invitaţie la eveniment.

Vă aşteptăm să întâmpinaţi Noaptea de sânziene la Muzeul Theodor Pallady la braţ cu sufletul pereche!

Detalii

Dată:
23 iunie, 2008
Oră:
00:00 EEST
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
,

Organizator

Muzeul Național de Artă al României – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare