Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Vă invităm duminică, 19 decembrie 2021, la Muzeul Satului pentru o întâlnire cu nimeni altul decât Moș Crăciun

Vă invităm duminică, 19 decembrie 2021, la Muzeul Satului pentru o întâlnire cu nimeni altul decât Moș Crăciun. Și cei mici, și cei mari vor avea parte de surprize. La această întâlnire vor veni tocmai din Maramureș Colindătorii de la Bârsana, coordonați de preotul Vasile Dunca. Cei care nu știu încă să colinde, dar își doresc să învețe, se pot înscrie la un Atelier susținut de Maria Beatrice Băndoiu, din Gorj.

Cei mici vor avea ocazia să participe la Teatru de Umbre, unde va fi pusă în scenă piesa „O, brad frumos!”. Cât timp copiii se vor bucura la teatru, părinții și bunicii pot cumpăra daruri pentru cei dragi. În târgul organizat pentru întâlnirea cu Moș Crăciun, veți găsi cadouri pentru toate gusturile și buzunarele: de la oale, străchini, măşti, ştergare, fluiere şi ocarine, linguri, cofe şi cofiţe, ii, cămăşi şi pălării până la bucate tradiționale și siropuri de leac.

Accesul la eveniment se face cu plata biletului de intrare și cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară impuse de situația actuală, inclusiv prezentarea certificatului verde și purtarea măștii de protecție pe tot parcursul vizitei (interior și exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2.

Vă așteptăm!

Details

Date:
19 December, 2021
Event Categories:
, ,

Organizer

Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *