Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Vă invităm în perioada 4-8 septembrie 2021 la „Târgul de Sfânta Maria” să retrăim atmosfera târgurilor de altădată din satul românesc, în preajma sărbătorii Nașterii Maicii Domnului.

4 September, 2021 - 8 September, 2021

Dragi vizitatori,
Vă invităm în perioada 4-8 septembrie 2021 la „Târgul de Sfânta Maria” să retrăim atmosfera târgurilor de altădată din satul românesc, în preajma sărbătorii Nașterii Maicii Domnului. Denumită popular și Sântă Maria Mică, sărbătoarea marchează sfârșitul verii și începutul toamnei.
Veți avea ocazia să vă întâlniți cu meșteri populari, colecționari și artiști plastici și să achiziționați cele mai frumoase creații ale acestora. Noutatea ediției din acest an a târgului o reprezintă prezența producătorilor înscriși în schema de calitate recunoscută la nivel european „Produs Montan”, acordată de Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM), organ de specialitate al administrației publice centrale în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Duminică, 5 septembrie, de la orele 13:00, pe Scena Dumitra din incinta muzeului va avea loc momentul muzical-coregrafic „Cântec, joc și voie bună… toată lumea se adună!”. Astfel, pe scenă vor evolua Ansamblul folcloric „Doina Bucureștiului” și soliștii Gheorghița Nicolae și Nicu Mâță.
Prețul biletului de intrare – 20 lei/adult; 10 lei/pensionar; 5 lei/elev, student

Details

Start:
4 September, 2021
End:
8 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Țăranului Român – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.