Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: Vernisajul expoziției „Retrospectivă Horațiu Mălăele“, joi 16 Iunie 2016, orele 18.30, Casa de Licitații Goldart (Intrarea I.L. Caragiale nr.1)

14 iunie @ 18:35 EEST

horatiu_malaele autoportret

Horațiu Mălăele este unul dintre cei mai importanți actori și regizori români recunoscut de către Uniunea Artiștilor Plastici, Secția Grafică și ca grafician profesionist.

Expoziția ridică pe simezele Casei de Licitații Goldart peste 50 de lucrări de desen, acuarelă, serigrafie, pictură și grafică umoristică ale lui Horațiu Mălăele.

Dacă acurela este tehnica de debut a maestrului, caricatura este cea care l-a consacrat ca grafician. Horațiu Mălăele mânuiește cu aceeași ușurință și expresivitate creionul, pensula sau cuvintele, lucru recunoscut deja de către criticii de artă și iubitorii de frumos. Prietenii săi, actori sau alți artiști plastici și nu numai fac subiectul principal al lucrărilor lui Horațiu Mălăele. De la portrete dintr-o singură linie până la nuduri atent construite, de la acuarele până la pictură abstractă densă, toate formează o retrospectivă pe care oricine ar trebui să o viziteze, dacă auzit măcar o data în viață de Horațiu Mălăele!

Expoziția Retrospectivă Horațiu Mălăele poate fi vizionată în perioada 16-24 Iunie 2016, de luni pană vineri între orele 10.00 și 19.00 și sambăta între orele 11.00 și 15.00


Sursa:
Comunicat de presă Goldart

Details

Date:
14 iunie, 2024
Time:
18:35 EEST
Event Category: