Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Ziua Culturii Naționale la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi. Intrare gratuită la Muzeul Hărților – 15 ianuarie 2023

15 ianuarie

15 ianuarie
Ziua Culturii Naționale
Intrare gratuită la Muzeul Hărților

Duminică, 15 ianuarie 2023, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi intrarea este gratuită.

Vă aşteptăm cu drag să vizitaţi atât colecțiile de hărți și gravuri vechi, cât și expoziția „Donații recente. Itinerar francez”, care aduce în atenția publicului o serie de obiecte de patrimoniu ce s-au alăturat colecției Muzeului Hărţilor în ultimii ani și care provin din „Donația Marilena Hristea”, „Donația Delia și Radu Budeanu”, „Donația Marilena Borcescu” și „Donația Liliana-Sonia Sion”. Le mulțumim donatorilor pentru generozitatea acestui gest tot mai rar și deci cu atât mai lăudabil și încurajator.

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi este unul dintre puținele muzee cu profil cartografic din lume.

De asemenea, suntem printre puținele muzee din țară care au expuse lucrări cu aplicații de realitate augmentată: privite prin camera telefonului, cu ajutorul aplicației sigure și gratuite Artivive, acestea vor „prinde viață” pentru câteva secunde.

Detalii

Dată:
15 ianuarie
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
Str. Londra nr. 39
București, București 011762 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare