Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Buzău: expoziția „Arta creează rădăcini și pasiunea dăruiește aripi”, lucrări de pictură, sculptură, grafică și artă textilă, semnate de elevi, cadre didactice și profesori pensionari ai Liceul de Arte „Margareta Sterian”

9 decembrie, 2022

🔔Vă invităm să admirați #expoziția „Arta creează rădăcini și pasiunea dăruiește aripi”, ce va fi deschisă la sediul muzeului nostru, vineri, 9 decembrie, începând cu ora 13:00.
Proiectul expozițional reunește lucrări de pictură, sculptură, grafică și artă textilă, semnate de elevi, cadre didactice și profesori pensionari ai Liceul de Arte „Margareta Sterian”. Prestigioasa instituție de învățământ celebrează, pe data de 9 decembrie 2022, 65 de ani de la deschidere – 65 de ani de artă, muzică de calitate, pasiune și culoare, ce au animat peisajul cultural buzoian.
Expoziția „Arta creează rădăcini și pasiunea dăruiește aripi” continuă seria proiectelor de succes pe care muzeul le-a dezvoltat cu Liceul de Arte „Margareta Sterian”.
La ceas aniversar, le urăm La mulți ani! prietenilor noștri și le mulțumim pentru toate colaborările fructuoase dezvoltate împreună. 🤗
Accesul este #liber în ziua vernisajului!
Vă așteptăm la muzeu!

Detalii

Dată:
9 decembrie, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=196400986256761&set=a.177336241496569

Organizator

Muzeul Județean Buzău
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Județean Buzău
B-dul Nicolae Bălcescu nr. 50
Buzău, Buzău 120360 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare