Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Călărași: expoziție de fotografie Artgeografica

25 noiembrie, 2017 - 31 ianuarie, 2018

Artgeografica este o expoziție de fotografie.

Disciplina geografie prezintă realitatea mai apropiată sau mai îndepărtată în timp și spațiu. Fotografia, prin aspectul sintetic, facilitează elevilor percepția asupra componentelor lumii în care trăiesc, dar și retrospectiva asupra unor procese și fenomene geografice. Profesorii de geografie sunt posesorii unor fotografii valoroase ca material didactic dar și ca act de creație, ce merită a fi cunoscute și apreciate. Proiectul oferă, de asemenea, posibilitatea schimbului de experiență profesională, dar și promovarea unor valori. Proiectul Argeografica are rolul de încurajare a comunității locale pentru explorarea și protejarea mediului înconjurător; exprimarea, prin imagini, a realității. De asemenea are rolul de a populariza activitatea Societății de Geografie din România – Filiala Călărași .

Aflat la a patra ediție proiectul realizat de Filiala Călărași a Societății de Geografie din România coordonată de doamna profesoară Mari-Elena Belciu în colaborare cu Universitatea din București, Facultatea de Geografie și Muzeul Municipal Călărași .

Puteți admira imagini din locurile în care au călătorit profesorii de geografie: Anghel Mariana, Cîmpan Simona, Echim Elena, Grigoriu Diana, Marcoci Gilda-Gabriela, Marica Carmen Elena, Oprea Silvia Andreia, Petcu Anca, Puisor Cristian Silvian, Rucăreanu Ioana, Toma Elena Daniela, Vasile Valentina.

Details

Start:
25 noiembrie, 2017
End:
31 ianuarie, 2018
Event Category:

Organizer

Muzeul Municipal Călărași
View Organizer Website

Venue

Muzeul Municipal Călărași
1 Decembrie 1918, 3-5
Călărași, Călărași 910040 Romania
+ Google Map
View Venue Website