Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CĂLĂTORIILE VIKINGILOR: Muzeul Hărților în parteneriat cu Belladona Art invită copiii de 7 – 11 ani la două ateliere online din Modul CĂLĂTORIILE VIKINGILOR 2,

11 December, 2021 - 18 December, 2021

Muzeul Hărților în parteneriat cu Belladona Art invită copiii de 7 – 11 ani la două ateliere online din Modul CĂLĂTORIILE VIKINGILOR 2, ce face parte din programul intitulat „Hărțile Artei. Pe urmele călătorilor, exploratorilor, marilor artiști ai lumii”.
În luna decembrie 2021 vom continua aventura prin locurile cucerite de VIKINGII exploratori. Vom studia hărțile, vom ilustra o scenă a unui raid pe mare și vom afla cum se desfășura viața copiilor acestor războinici ai Evului Mediu.
CĂLĂTORIILE VIKINGILOR 2
🟢 Sâmbătă 11 decembrie 2021, orele 13:00 – 14:15 / Atelier 1. RAIDURI PE MARE
🟠 Sâmbătă 18 decembrie 2021, orele 13:00 – 14:15 / Atelier 2. COPIII VIKINGILOR
VÂRSTE recomandate: 7 -11 ani;
DESFĂȘURARE : online, pe Zoom;
TAXĂ: 1 atelier 60 lei/ copil; întregul modul (2 ateliere): 110 lei/copil;
👉 PARTICIPARE: pe bază de rezervare și achitarea taxei; toate detaliile despre program, participare, înscriere, plată le aflați accesând linkul:
✯✯✯
Programul educațional adresat copiilor va cuprinde:
• Noțiuni tehnice despre hărți (definiție, clasificări, elemente componente, design).
• Informații din sfera artelor plastice, arta decorativă, evoluția omului, momente istorice, istorie, mitologie, povești, etc.
• Prezentarea unor personalități, exploratori, savanți, navigatori, artiști ai lumii ce au realizat călătorii importante în lume.
• Realizarea unei lucrări de artă, în funcție de subiectul studiat, prin tehnici de pictură și desen. În cadrul atelierului online, tehnica de lucru este pas cu pas, participanții lucrând odată cu profesorul.
• Informații ce consolidează cultura generală a copiilor și care îi apropie de cunoașterea lumii înconjurătoare prin intermediul artei, hărților, lecturilor și a materializării constructive a propriei creativități.
_______
🔘 Programele sunt susținute de prof. Simona Cristina Zalinca – Formator de artă acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerul Muncii, pedagog și artist vizual cu studii de specialitate absolvite în cadrul Universității de Artă din București.
_______
Vă așteptăm cu drag să călătorim împreună în lumea hărţilor şi a artei!

Details

Start:
11 December, 2021
End:
18 December, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
Str. Londra nr. 39
București, București 011762 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.