Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Câmpulung Moldovenesc: De Ziua Culturii, 15 ianuarie, vino la MAL să-l întâlnești pe Andrei Coca, autorul de 18 ani a expoziției “Matrici și Martiri” și admiră-l de-a lungul celor opt ore de MARATON DE DESEN în care va picta, live! Vino să vezi artistul la lucru și să te conectezi cu propria ta forță creatoare!

15 January

De Ziua Culturii, 15 ianuarie, vino la MAL să-l întâlnești pe Andrei Coca, autorul de 18 ani a expoziției “Matrici și Martiri” și admiră-l de-a lungul celor opt ore de MARATON DE DESEN în care va picta, live! Vino să vezi artistul la lucru și să te conectezi cu propria ta forță creatoare!
„Maratonul de desen reprezintă o nouă experiență artistică în cadrul expoziției ”Matrici și Martiri”. Voi desena timp de 8 ore, dar sper că nu singur. Vor exista bănci, scaune și materiale, astfel încât vizitatorii ar putea participa activ, desenând și ei amintiri, traume, idei, etc. ce au în centru sistemul educațional. Activitatea dorește să fie una terapeutică, în cadrul căreia, eu și participanții să discutăm și învățăm să ne exprimăm emoțiile cu ajutorul artelor vizuale. Desenele vor face mai târziu parte din expoziție.” – Andrei Coca

Details

Date:
15 January
Event Categories:
, ,

Organizer

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
View Organizer Website

Venue

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
DN17
Câmpulung Moldovenesc, Suceava 725100 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.