Loading Events

« All Events

Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”-Mogoșoaia vă invită în perioada 2 aprilie-2 mai 2022 să vizitați expoziția de fotografie LUMEA TĂCERII.

2 April - 2 May

Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”-Mogoșoaia vă invită în perioada 2 aprilie-2 mai 2022 să vizitați expoziția de fotografie LUMEA TĂCERII.
Fotografiile au fost realizate de tânărul fotograf Alexandru Manaf, absolvent al Universității din București, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.
Expoziția prezintă câteva cadre ce surprind statui funerare din cimitirul Bellu – București dar și fotografii realizate în cimitirele monumentale din Italia (Certosa di Bologna, Verano din Roma, Staglieno din Genova și San Michelle din Veneția).
Fotografiile prezentate în această expoziție aduc în lumină estetica sculpturilor funerare lucrate în piatră, cele mai multe dintre ele realizate de către artiști renumiți. Atât în cimitirele monumentale din Italia, cât și în Cimitirul Bellu, aceste sculpturi sunt obiecte de artă, care au devenit în zilele noastre, monumente istorice.
În cadrul vernisajului care va avea loc în data de 10 aprilie 2022, începând cu ora 17.00, fotograful Alexandru Manaf va prezenta publicului povestea din spatele sculpturilor fotografiate.

Details

Start:
2 April
End:
2 May
Event Category:
https://www.facebook.com/events/693122548800369/?ref=newsfeed

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.