Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cluj-Napoca: conferința-eveniment „Cum să fii creștin într-o lume anti-creștină”, Muzeul Mitropoliei Clujului, luni, 11 aprilie 2022

11 aprilie, 2022

Dragi prieteni ai Muzeului Mitropoliei Clujului,
Instituția noastră are bucuria de a vă invita, luni, 11 aprilie 2022, începând cu ora 19.00, la o conferință-eveniment cu titlul „Cum să fii creștin într-o lume anti-creștină”, în mijlocul publicului clujean având să poposească Dl. Rod Dreher.
Oaspetele sosit de peste Ocean este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și scriitori americani aparținând curentului creștin-conservator (a scris și colaborat cu prestigioase publicații și televiziuni americane: National Review; The Weekly Standard; The Wall Street Journal; Touchstone; Men’s Health; Los Angeles Times; New York Post; CNN; Fox News).
Convertit în anul 2006 la Ortodoxie, Rod Dreher este autorul unor cărți care se bucură de un deosebit succes în întreaga lume și în România, în țara noastră apărând, la Editura Contra Mundum, volumele „Opțiunea Benedict” (2017) și „Să nu trăim în minciună! Un manual pentru disidenții creștini” – 2020.
Vă invităm așadar să ne fiți alături la o nouă seară în care vom căuta să găsim și oferim câteva răspunsuri la întrebări importante care frământă spațiul creștin contemporan.
Ca la toate evenimentele organizate de Muzeul Mitropoliei Clujului, intrarea este liberă!
Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
11 aprilie, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/Muzeulmitropolieiclujului/posts/1067451387136666

Organizator

Muzeul Mitropoliei Clujului – Colecţia muzeală a Mitropoliei Ortodoxe Cluj
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Mitropoliei Clujului – Colecţia muzeală a Mitropoliei Ortodoxe Cluj
Piaţa Avram Iancu nr. 18, et. 2
Cluj-Napoca, Cluj 400117 Romania
+ Hartă Google