Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cluj-Napoca: conferința Niște doctori prin India, 16 noiembrie 2023

16 noiembrie, 2023

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Centrul Clujean pentru Studii Indiene al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, vă invită, joi, 16 noiembrie 2023, ora 17:00, la conferința Niște doctori prin India.

Evenimentul va fi susținut de Prof. dr. Andrei Daniel Mihalca și dr. Răzvan Couți și va avea loc în Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21).

Conferința aduce în fața publicului o parte din experiențele avute de cei doi medici în periplul lor indian, întâlnirile avute și trăirile care i-au marcat și au constituit puncte de plecare pentru viitoare cercetări și colaborări. Pe lângă aspectele profesionale, cei doi medici vor vorbi despre alte experiențe inedite și pasiunile lor sau fotografia wildlife.

***

Andrei Daniel Mihalca este profesor la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca și Prorector al Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. A fost inclus, recent, în rândul celor mai buni savanți din lume. Pe lângă cercetarea de performanță, Prof. Mihalca este pasionat de fotografie și este autorul unui album ce reunește cele mai frumoase fotografii din expedițiile sale prin Africa.

Răzvan Couți este medic urolog la Spitalul clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, cadru didactic asociat la UMFST și pasionat de călătorii și medicina minim invazivă oncologică cu colaborări internaționale în diferite țări (Polonia, Benin, India).

Details

Date:
16 noiembrie, 2023
Event Category:

Organizer

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
View Organizer Website

Venue

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Google Map
View Venue Website