Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Cluj-Napoca: Consultanta gratuita cu un arhitect la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Vrei să ai parte o oră de consultanță GRATUITĂ cu un arhitect?

Programul Bienalei de Arhitectură Transilvania (BATRA) va include, și în ediția 2019, întâlniri directe între arhitecți și potențiali beneficiari, indiferent că ei sunt clienți sau persoane curioase/interesate de domeniu. Prin acest proiect, aflat deja la a doua ediție (s-a ținut şi în cadrul BATRA 2017), organizatorii își propun să apropie publicul de arhitecți, de ceea ce înseamnă meseria lor. Să îi aducă pe cei care, poate, nu au interacționat niciodată cu un arhitect, în fața unuia.

Cu ce vă pot ajuta CONCRET tinerii arhitecți?

Ei vă pot da sfaturi pentru materializarea ideilor legate de spaţiul interior, condiţionaţi sau nu de suprafața, de bugetul destinat amenajării sau de timpul în care se doreşte realizată o anumită intervenție. Sau pot pur și simplu să vă explice exact ce presupune colaborarea cu un arhitect- un subiect despre care există prea multe mituri și tabu-uri.

Exemplu de probleme/idei/întrebări ce pot fi abordate la consultările GRATUITE oferite de BATRA 2019: amenajări interioare, urbanism- planificare, autorizare, execuție, schimbare de destinație- reamenajări, reconstrucții, monumente istorice, achiziții de terenuri, locuințe, etc. Sesiunea de consultanță va dura maxim o oră pentru fiecare beneficiar.

ÎNSCRIERI:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_v1qDoNseCt43vx1zxZLMa2Sebzs11Ra9ilefzo39kZx5SQ/viewform

Detalii contact@batra.ro, 0264 450 375

Details

Date:
20 November, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
View Organizer Website

Venue

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *