Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cluj-Napoca: Elevii Colegiului Național „George Coșbuc” expun de Ziua Națională la Atelierul de Icoane al Muzeului Etnografic al Transilvaniei

8 decembrie @ 11:57 EET

afis-cosbuc-ziua-nat

Elevii Colegiului Național „George Coșbuc” expun de Ziua Națională la Atelierul de Icoane al Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită luni, 21 noiembrie, de la ora 14, la vernisajul expoziției ZIUA NAȚIONALĂ PRIN OCHI DE COPIL.

Expoziția este organizată de Colegiul Național “George Coșbuc” din Cluj-Napoca, în spațiul expozițional al Muzeului Etnografic de pe str. Ștefan cel Mare nr. 5.

Cuvântul de deschidere va fi rostit de lector univ. dr. Gheorghe Negustor, reprezentant al Facultății de Istorie a Universității Babeș-Bolyai.

Coordonator al proiectului de parteneriat între Colegiul Național “George Coșbuc” și Muzeul Etnografic din Cluj este profesoara Claudia Barabas, care a pregătit, împreună cu elevii din gimnaziu și liceu, cele șaizeci de lucrări plastice în care este reprezentat artistic costumul popular românesc. La expoziție vor fi prezenți membrii corului gimnaziului școlii, sub coordonarea profesoarei Flavia Demeter, precum și elevi care au pregătit un recital din poezia națională românească, sub îndrumarea profesoarei Germina Breaz.

Expoziția va fi deschisaă în perioada 21 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Detalii

Dată:
8 decembrie, 2023
Oră:
11:57 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: