Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Cluj-Napoca: expoziţiq de grafică a Asociaţiei Artiştilor Graficieni Ajtósi Dürer (GADE) din Debreţin

 

EXPOZIŢIA DE GRAFICĂ

A ASOCIAŢIEI ARTIŞTILOR GRAFICIENI AJTÓSI DŰRER DIN DEBREŢIN

(GADE)

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Graficieni Ajtósi Dürer (GADE) din Debreţin, vă invită să luaţi parte miercuri, 5 septembrie 2012, orele 17:00, la vernisajul expoziţiei de grafică a acestei Asociaţii.

Înfiinţată în anul 2000, GADE organizează numeroase concursuri naţionale şi internaţionale de grafică contemporană, finalizate prin expoziţii cu participarea prestigioasă a unor valoroşi artişti din Europa şi Asia.

GADE patronează tabăra de creaţie de la Balatonfüred, care este o sursă constantă de îmbogăţire a colecţiei de artă contemporană nu numai a oraşului, dar şi a asociaţiei, rolul de formare al gustului pentru artă al publicului fiind un deziderat asumat.

Ţelul primordial al Asociaţiei GADE este promovarea graficii de tip tradiţional, clasic, cu acceptarea soluţiilor moderne propuse chiar de arta grafică pe computer.

Lucrările prezentate la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca sunt o selecţie din fondul patrimonial din ultimii zece ani de activitate ai Asociaţiei.

În expoziţia de la Cluj-Napoca vor fi prezentate lucrările a 31 de artişti.

Expoziţia va fi prezentată de criticul de artă dr. Éles Csaba.

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 5 septembrie – 7 octombrie 2012, de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00-17:00.

Muzeul de Artă Cluj-Napoca este o instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Parteneri media: Radio Cluj, TVR Cluj, Ziua de Cluj, ziuadecluj.ro, Realitatea Tv Cluj, Realitatea fm Cluj, Zile şi Nopţi, Gazeta de Cluj, Tele Europa Nova, Făclia, Szabadság, Krónika, Art Act Magazine, Reţeaua Naţională a Muzeelor din România, Ce facem diseară?, Radio Renaşterea, Welcome2cluj.

Details

Start:
5 September, 2012
End:
7 October, 2012
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Venue

Muzeul de Artă Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, Cluj 400098 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *