Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cluj-Napoca: Expoziția ”Podoabele timpului (I)” prezintă cele mai frumoase bijuterii din colecțiile Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, pe un parcurs de circa 7000 de ani.

1 aprilie, 2022 - 30 aprilie, 2022

Expoziția ”Podoabele timpului (I)” prezintă cele mai frumoase bijuterii din colecțiile Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, pe un parcurs de circa 7000 de ani.
Expoziția își propune să etaleze această frumusețe perenă a bijuteriilor, prezentând, în imagini din colecția muzeului și cu ajutorul poveștilor, aproape 7000 de ani de istorie a podoabelor. Bogata colecție de bijuterii și accesorii a Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei este expusă selectiv și virtual, în funcție de spectaculozitatea obiectelor, dar și a diversității informațiilor care stau în spatele acestora. Multe povești sunt rezultatul cercetărilor arheologice desfășurate de-a lungul timpului de specialiștii muzeului, descoperiri de senzație care au pus la încercare cunoștințele și puterea de deducție a arheologilor și au aprins, în același timp, imaginația publicului pasionat.
În Iulius Mall, la etaj.
Perioada: 1-30 aprilie.

Detalii

Începe:
1 aprilie, 2022
Se termină:
30 aprilie, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/events/454980363048873/?ref=newsfeed

Organizator

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei – Cluj-Napoca
Telefon:
0264.595.677
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Iulius Mall – Cluj-Napoca
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google