Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cluj-Napoca: spectacol itinerant de teatru senzorial labirint

15 iunie @ 21:05 EEST

Elevii de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj Napoca

vă invită la spectacol

Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj Napoca şi Fundaţia Cartea Călătoare vă invită sâmbătă, 3 octombrie, ora 12:00 la un spectacol itinerant de teatru senzorial labirint oferit de un grup de elevi cu deficienţe de vedere ai liceului, împreună cu voluntari ai Centrului de Resurse pentru Comunitate şi ai Laboratorului Citit În.

Gazdă va fi Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj Napoca, strada Memorandumului, nr. 21, partener în cadrul acestui proiect.

În timpul unei reprezentații de teatru labirint, spectatorul este personajul principal din poveste și este provocat să experimenteze diverse stări emoționale care trasează un labirint interior, specific fiecărui participant.

Workshopul de teatru senzorial labirint a fost organizat în cadrul unui proiect mai amplu – “Ştiu X Vreau X Pot = Fac schimbare” -implementat de Fundaţia Cartea Călătoare din Focşani, în parteneriat cu Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj Napoca, Centrul de Resurse pentru Comunitate şi Laboratorul Citit În.

Tinerii participanţi sunt provocați să își dezvolte abilitățile creative și să își testeze limitele artistice într-un mediu ce promovează educația nonformală prin participare și redefinirea granițelor teatrului,

Proiectul, finanţat prin Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014, îşi propune dezvoltarea sectorului ONG în România, prin consolidarea bazei de membri şi voluntari ai fundaţiei şi creşterea participării acestora la activităţile comunităţii. Bugetul total al proiectului este de 44.551, 68 Euro, din care 34.935,50 Euro reprezintă finanţare nerambursabilă.

Pentru buna desfășurare a spectacolului si datorită formatului itinerant propus de teatrul senzorial labirint vă rugăm să va rezervaţi locul prin programare telefonică (apel sau SMS) la unul din numerele de telefon: 0721.831.160/0755.168.476.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Gabriela Dima

Coordonator programe Fundaţia Cartea Călătoare

Telefon: 0720 404 958

Details

Date:
15 iunie, 2024
Time:
21:05 EEST
Event Category:
Event Tags: